Top Jocuri

Need For Speed …

Need for Speed 2010Need for Speed 2010

Un nou NFS în 2010? Cu siguranţă. Momentan însă nu se ştie exact cum se va numi noul titlu din seria NFS. Cert este că jocul se află în dezvoltare la studiourile Criterion Games şi va fi lansat în 2010. Având în vedere că NFS Shift a fost bine primit de jucători, dovada fiind vânzările înregistrate atât de versiunile PC cât şi cele pentru console, nu pot decât să sper că şi noul joc va fi cel puţin la fel de reuşit.

Bioshock 2

Bioshock 2Bioshock 2

Iniţial ştiam că acest joc urmează să fie lansat în toamna lui 2009 dar 2K Games a anunţat în luna octombrie data de lansare pentru Bioshock 2, continuarea jocului care în anul 2007 a primit premiul pentru jocul anului. Mai avem câteva luni de aşteptat deoarece se pare că abia începând cu 9 februarie 2010 vom găsi pe rafturile magazinelor noul titlu. Sper să merite aşteptarea.

Crysis 2

Cei de la Electronic Arts împreună cu Crytek au confirmat că lucreaza în prezent la fps-ul Crysis 2. Acesta urmează să fie realizat pentru PC, PS3 şi Xbox 360 folosind motorul grafic CryEngine3. Informaţii referitoare la o posibilă dată de lansare nu există momentan dar cu siguranţă mai devreme de 2010 nu îl vom găsi prin magazine.

Crysis 2

Mass Effect 2

Mass Effect 2Mass Effect 2

Realizat de BioWare cu ajutorul celor de la EA Montreal, Mass Effect 2 este continuarea lui Mass Effect din 2007 şi urmează să fie lansat în Europa pe 29 ianuarie 2010. Acţiunea jocului are loc în anul 2185, la doi ani distanţă de acţiunea primului joc. Sistemul de joc şi AI-ul vor fi îmbunătăţite, iar o nouă rasă extraterestră îşi face apariţia. Mass Effect 2 va folosi motorul grafic Unreal Engine 3 şi va rula pe PC-uri şi console Xbox 360.

Mass Effect 2

Max Payne 3

Max Payne 3Max Payne 3

Programat pentru iarna lui 2009, Max Payne 3 a fost amânat şi urmează să apară anul viitor. Din informaţiile apărute pe internet se pare că Max Payne a mai îmbătrânit cu câţiva ani şi decide să plece din New York dar se trezeşte captiv într-un oraş (San Paolo) corupt unde porneşte într-o nouă căutare a adevărului. Până acum cei de la Rockstar Games au postat pe site-ul oficial al jocului doar câteva capturi de ecran aşa că mai avem de aşteptat.

Assasin’s Creed 2

Assasin Creed 2Assasin Creed 2

Assasin’s Creed 2 este dezvoltat de Ubisoft Montreal şi va fi lansat în prima jumătate a anului 2010. Acţiunea noului joc se petrece în perioada Renaşterii, în Veneţia anului 1476. Vor exista mai multe tipuri de arme cum ar fi: topor, ciocan, buzdugan, suliţă, secure şi un pistol ce constă într-un prototip al unui tun realizat de Leonardo da Vinci. Recunosc că nu am jucat primul Assasin’s Creed dar niciodată nu e prea târziu.

Assasin’s Creed 2

Mafia 2

Mafia 2Mafia 2

Au trecut destul de mulţi ani de când a fost publicat jocul Mafia. Continuarea acestuia apare la începutul anului viitor şi vom avea parte din nou de confruntări cu poliţia, maşini de epocă şi taxe de protectie. Cei de la 2K Games au menţionat că eroul principal este un mafiot numit Vito Scaletta, iar harta de joc este una foarte mare. (10 mile pătrate)

Mafia 2

Starcraft 2

Starcraft 2Starcraft 2

A rămas la final poate cel mai aşteptat joc al anului 2010 dar în acelasi timp şi cel mai amânat joc al ultimilor ani. Prima parte a trilogiei (Wings of Liberty) care sper să apară cât mai curând este o campanie single-player ce-l are ca personaj principal pe Jim Raynor. Urmează (Dumnezeu ştie când) celelalte două părţi ale trilogiei axate pe Zergi (Heart of the Swarm), respectiv Protoşi (Legacy of the Void). Cei de la Blizzard promit că fiecare campanie single-player va avea între 26 şi 30 de misiuni.

Cum am menţionat şi la începutul articolului sunt convins că mai sunt şi alte jocuri care aştepti să fie lansate în 2010 aşa că poate ne spui şi nouă de ele.

sursa :http://www.giz.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s