Noile Sony Ericsson Spiro si Zylo, optimizate pentru retelele sociale

Posted: 14 Aprilie 2010 by George in Noutati
Etichete:, ,

Sony Ericsson a anuntat un nou duo pe piata telefoanelor mobile Walkman. Este vorba de Spiro si Zylo. Cu mai mult de 130 de milioane de telefoane Walkman vandute in intreaga lume, Sony Ericsson adauga acum doua telefoane foarte accesibile si destul de ieftine in portofoliul sau.

Sony Ericsson Zylo si Sony Ericsson Spiro ofera clientilor sai cea mai buna experienta muzicala la care s-au putut astepta de la telefoanele Walkman si fac un pas mai departe pentru a-si mari aceasta experienta cu social netorking-ul. De la Twitter la Facebook, consumatorii pot interactiona cu prietenii doar prin simpla apasare a unui buton, in timp ce asculta muzica lor favorita in playerul Walkman. Alta functie interesanta disponibila la ambele telefoane este TrackID – care le permite utilizatorilor sa acceseze numele sau artistul unei melodii pe care o asculta oriunde ar fi.

Sony Ericsson Zylo si Sony Ericsson Spiro au de asemenea caracteristica de curbura a designului, care acum este indispensabila din portofoliul Sony Ericsson. Cu un design superb, mai include de asemenea si o tastatura ergonomica, ceea ce face telefonul mult mai usor de utilizat.

“Intreaga gama de telefoane Sony Ericsson Walkman a vazut succesul prima oara in 2005, cand s-au vandut peste 130 de milioane de telefoane si inca mai asteptam cateva mii in viitorul apropiat. Anuntul de astazi are drept scop satisfacerea acestei cereri facand gama de telefoane Walkman la dispozitia unui public mai larg”. A declarat Jenny Maltesson, Marketing Business Manager al Sony Ericsson.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s