S-a inventat programul rabla pentru software-ul prafuit

Posted: 3 Aprilie 2010 by George in IT, Noutati
Etichete:, ,

O companie specializata in dezvoltarea de solutii software lanseaza, in premiera pentru Romania, demararea programului Rabla pentru softuri de gestiune si contabilitate.

Programul Rabla in Business Software reprezinta o initiativa a casei de software Transart destinata companiilor romanesti care doresc sa isi modernizeze infrastructura software utilizata pentru managementul operational al afacerii.

Campania se va derula la nivel national atat online, pe http://www.rablasoftware.ro, cat si prin partenerii autorizati ai Transart.

Aplicantii la acest program care decid sa implementeze una dintre aplicatiile aflata in portofoliul de solutii ERP de la Transart vor beneficia de un discount cuprins de minim 15 la suta din valoarea licentelor noi achizitionate.

“Conform unor analize facute de compania noastra, 57 la suta dintre firmele mici si medii utilizeaza aplicatii invechite care, fie produc sistematic inconsistente in procesarea unor date esentiale pentru afacere, fie sunt lipsite de suport din partea furnizorilor. Transart vine in intampinarea acestor companii cu produse de calitate, cu o echipa de implementare experimentata si cu o propunere financiara extrem de atractiva: recuperarea unei parti din investitia in aplicatia anterioara (buy-back), sub forma unui discount de pana la 25 la suta din valoarea noilor licente achizitionate de la Transart”, spun reprezentantii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s