Iepurasul aduce astazi iPad in America

Posted: 3 Aprilie 2010 by George in IT
Etichete:, , ,

Iepurasul aduce astazi iPad in America April 3rd, 2010 at 11:45 am – America asteapta. Acesta este cea mai buna descriere, tinand cont de cozile de oameni in fata magazinelor Apple. Lansarea lui iPhone se reediteaza pentru fratele mai mare, iPad, pentru ca americanii dau dovada de aproape aceeasi frenezie.

Ceva mai moderati insa de criza si deja obisnuiti cu experienta unui touchscreen, americanii nu s-au mai calcat in picioare, ci s-au aliniat cuminti la coada, chiar si cu o noapte inainte. Nu doar fanii Apple asteapta cu interes lansarea lui iPad, ci si companiile dezvoltatoare de software. Imediat dupa lansare, urmeaza sa apara pe Internet si aplicatii dedicate. La acestea, se adauga 150.000 create pentru iPod si iPhone dar care pot rula si pe noul produs Apple. Modelul iPad cu Wi-Fi este disponibil de astazi in magazinele din Statele Unite iar cel care include si conectivitate 3G, spre sfarsitul acestei luni. Tot in aprilie, iPad in variantele Wi-Fi si 3G va ajunge si in Australia, Marea Britanie, Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Spania si Elvetia, urmand ca pana la sfarsitul anului sa ajunga si in alte tari. Mania creata in jurul produselor Apple i-a determinat pe specialisti sa treaca la o verificare amanuntita. Mai multi experti din diverse domenii, avocati, specialisti in calculatoare, consultanti pe probleme de securitate de la Stanford si alte institutii au analizat deja aplicatii pe care le-au inclus pe un site dedicat lansat vineri. Utilizatorii pot sa adauge propria opinie despre aplicatii. Apple a ajuns sa fie un fenomen global si cu influente extrem de puternice asupra intregii piete de gadgeturi.

De la lansarea lui iPhone, sute de produse au fost evaluate prin comparatie cu celebrul telefon cu touchscreen. Chiar daca iPad nu va reusi sa inlocuiasca traditionalele laptopuri, el a schimbat deja perspectivele si evolutia industriei.

sursa: hit.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s