Medal of Honor – trailer oficial si imagini din misiunea demo

Posted: 15 Martie 2010 by marius25 in Actiune, Noutati, Shooter
Etichete:, , ,

Medal of Honor este un titlu cu greutate in lumea shooterelor, mai ales a celor cu actiunea plasata in cel de-al Doilea Razboi Mondial.
Insa cei de la EA games vor schimba reteta, programand pentru lansare la sfarsitul anului acesta un joc din genul “modern first person shooter“.
Echipa de creatie de la Dice Games va fi responsabila pentru realizarea unui continut ce se va axa in principal pe autenticitate. Acestia trebuie sa gaseasca un echilibru intre modul de desfasurare a operatiilor militare in realitate si conceptele ce pot fi implementate in jocuri.
La realismul jocului isi va aduce contributia experienta consilierului militar angajat de producatori, care va trebui sa ajute la crearea unui context cat mai credibil. Se va pune un accent deosebit pe detalii, jucatorului fiindu-i oferita perspectiva unei unitati de elita ce are la dispozitie cele mai bune tactici si cea mai avansata tehnologie.
Demo-urile infatisate pana acum de EA Games au vizat o misiune desfasurata in Afganistan de o unitate Navy SEAL. Un aspect interesat ce rezulta din demo il constituie feelingul de individ unic (dar foarte bine pregatit si echipat), aflat singur in mijlocul unui conflict ce risca sa il depaseasca. Acest aspect difera foarte mult de ideea de forta de elita antrenata pentru a depasi impreuna obstacolele (idee ce apare in majoritatea jocurilor de gen).
La capitolul tehnic, noul Medal of Honor va beneficia de o varianta intens modificata a binecunoscutului Unreal III engine.
Sper ca va fi un joc exceptional care sa fie un rival pe masura seriei Modern Warfare.

Medal of Honor – Trailer oficial:

Medal of Honor Screenshots:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s