WOW in 3D

Posted: 14 Martie 2010 by George in Strategie
Etichete:, , ,

WOW in 3D ggg Saptamana asta am comandat o pereche de ochelari 3d la 5 lei si i-am testat in wow. Pentru a juca WOW in 3d aveti nevoie de o pereche de ochelari green magenta pe care puteti sa ii faceti si singuri scotand lentilele unor ochelari de soare si in locul lor punand de preferinta folie colorata (se gaseste in comert)sau puteti lua un celofan si il colorati cu markerul(nu e prea recomandat). Ar mai fi varianta achizitionarii lor de pe internet cu un search pe GOOGLE gasiti cu miile… Pentru cu placi grafice de la Nvidia trebuie sa urmariti pasii: click dreapta pe descktop>Click pe NVIDIA control panel>Setup stereoscopic 3d>bifati Enable stereoscopic 3d(lasatil la default)>Debifati Hiden stereoscopic 3d effects when game starts. Iar in joc la starile video aveti 3d si alegeti stereoscopic 3d, pentru cei care au nelamuriri lasati comment.

Anunțuri
Comentarii
  1. littlemars7 spune:

    suna super sa joci wow in 3D cred ca ar fi uimitor sa faci in 3d un raid in uldoar la robotul ala mare. foarte folositor articolul chiar o sa incerc Keep it up!

  2. panalu spune:

    SALUT CUM ȘI EU SUNT INTERESANT DE 3D AS FI FERICIT SA FA FACEM SCHIMB DE OPINII, VIZITA BLOGUL MEU http://panalu.blogspot.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s