Pure Football – un nou joc de fotbal in mai 2010

Posted: 7 Martie 2010 by marius25 in Sport
Etichete:, ,

Pure Football este un nou joc de fotbal creat de Ubisoft, ce va fi lansat in mai 2010 pe platformele PC, XBOX si PS3. Desi unii il considera un simulator de fotbal, Pure Football nu se incadreaza in aceeasi categorie cu Fifa sau cu PES.

 

Noul joc va fi un arcade, se va baza mai mult pe spectaculozitate decat pe realism, ceva in genul Fifa Street. Dovada este in imaginile si trailerul disponibil, unde se poate observa ca detaliile grafice nu sunt puncul forte al acestui joc.  Deasemenea si locatia meciurilor va fi foarte variata, de la stadioane pana la terenuri improvizate.

Producatorii afirma ca Pure Football va fi un joc fara arbitrii, fara limite, in viteza si spectaculos, unde jucatorii se vor simti fotbalisti adevarati.

Pure Football va contine 230 de fotbalisti, 17 echipe internationale si 17 fotbalisti legendari. In trailer il putem observa pe Gerrard, dar eu sper ca vom avea ocazia sa ii controlam pe Maradona, Pele, poate eventual Hagi, dintre fotbalistii legendari

Vom avea si posibilitatea de a ne crea propriul fotbalist, pe care il vom conduce spre succes de-a lungul campaniei.

Noul joc de fotbal ne pune la dispozitie si un mod multiplayer, in care se vor putea confrunta pana la patru jucatori local si 1 vs 1 online.

Cum Pure Fotball a fost lansat acum cateva zile, avem la dispozitie doar un trailer si cateva imagini. Stati aprope, pentru ca va vom tine la curent…

Imagini Pure Fotball

Pure Fo0tball Trailer

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s