Crysis 2 – in “jungla” din New York

Posted: 5 Martie 2010 by marius25 in Actiune, Noutati, Shooter
Etichete:, , ,

Crysis 2 este continuarea superbelor shootere Crysis si Crysis: Warhead, lansate de EA in 2007, respectiv 2008. Noul joc va fi creat tot de Crytek si va fi lansat la finele anului 2010 (PC Gamer estimeaza pe undeva prin decembrie).

Avand in spate patru trei jocuri extrem de bine cotate: Far Cry, Crysis, Crysis: Warhead, studiourile Crytek sunt printre cele mai de succes din industria gaming-ului. Si asta nu pentru ca ar fi facut bani pe banda rulanta, ca Infinity Ward spre exemplu, ci pentru ca nu s-au prostituat…  cel putin pana acum.

Far Cry si Crysis au avut un succes enorm in randul gamerilor pentru ca au fost dedicate platformei PC, deci fara limitari de tehnologii din cauza consolelor. E si drept ca la aparitia lor nu erau multe sisteme care sa le ruleze optim, dar poate ca si in modul asta si-a castigat Crytek reputatia de astazi.

Crysis 2 va fi lansat pe PC, XBOX si PS3, producatorii confirmandu-ne ca banii conduc lumea. Primul compromis a lui Crysis 2 va fi grafica. Adica, va avea probabil cea mai buna grafica de pe piata la momentul lansarii, dar nu va avea acelasi impact ca Far Cry sau Crysis. Motivul e simplu… pe XBOX nu poti sa montezi doua 5970 in SLI.

Probabil ca multi o sa ma contrazica, “adi nu te-ai uitat ce poate sa faca CryEngine 3?“. Am vazut, dar cum am mai zis, probabil o sa fie cel mai aratos joc la momentul lansarii, dar afirmatiile mele si ale multor altora se confirma o data cu dezvaluirea noii locatii de joc din Crysis 2, si anume ruinile orasului New York.

Atat de multe jocuri au ca subiect orasul New York, incat am ramas dezamagit de alegerea dezvoltatorilor. Totusi e posibil ca ei sa surprinda din nou, de data asta cu un New York unic pentru gameri.

Crytek ne promite multe o data cu schimbarea locatiei. Libertate de miscare mult mai mare decat in jungla tropicala sau posibilitatea de verticalizare a gameplay-ului cu ocazia a zecilor de etaje sau a pasajelor subterane, oferind jucatorilor noi metode de asalt a inamicilor.

O alta noutate din Crysis 2 va fi costumul Nanosuit 2.0, care va avea patru moduri:

Power Mode – viteza si putere marita;
Armor mode – protectie sporita;
Infiltration mode – invizibilitate;
Tactical mode – modul tactic va oferi jucatorului informatii despre mediul inconjurator si inamicii din apropiere.

In concluzie, Crysis 2 e un FPS de neratat, dar totusi nu trebuie sa avem sperante prea mari, pentru ca am jucat cu totii Far Cry 2 si am vazut ca esecul se poarta si la case mai mari. Eu astept cu nerabdare primul trailer ingame…pana atunci va invit sa savurati primele capturi din joc.

Imagini din Crysis 2

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s