Starcraft II beta – noi imagini si detalii

Posted: 1 Martie 2010 by George in Noutati, Strategie
Etichete:

Dupa ani lungi de speculatii cu privire la mult-asteptatul RTS semnat Blizzard Entertainment, iata ca in sfarsit incep sa apara informatii din ce in ce mai credibile, iar StarCraft II Beta este, aparent, in drum spre un grup select de gameri.

Dupa o intreaga incurcatura legata de un FAQ (Frequently Asked Questions) despre StarCraft II BETA – retras imediat dupa ce a aparut pe net – StarCraft-Source.com a reusit sa pastreze o copie a documentului, pe care il puteti citi aici.

Documentul are un puternic aer ORIGINAL: discuta in detaliu modurile de joc, ofera imagini din lobby-ul multiplayer, ofera informatii despre reluarile meciurilor pe Battle.net, voice chat, precum si despre posibilitatea de a informa producatorii despre bug-urile intalnite in timpul jocului.

StarCraft II este unul dintre cele mai asteptate si mai amanate jocuri din istoria industriei de video games. Blizzard isi mentine pozitia din care nu ofera informatii oficiale nici despre varianta BETA si nici despre data de lansare a lui StarCraft II in varianta finala.

//
//

Starcraft II beta screenshots :

Sursa imagini: StarCraft-Source.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s