Art of Murder: Cards of Destiny

Posted: 10 Februarie 2010 by marius25 in Noutati
Etichete:, , ,

Art of Murder: Cards of Destiny este un nou joc de aventura creeat de catre City Interactice ce va fi lansat pe data de 2 martie pe PC.

Cards of Destiny este ultimul titlu oferit in franciza Art of Murder, care o gaseste pe agenta FBI Nicole Bonnet urmarind un ucigas in serie, dement, ce lasa carti de joc langa victimile sale.

 

”Art of Murder” este o franchiza care continua sa creasca in popularitate, spune Lisa Rivera, vicepresedinte de vanzari la City Interactive. „Fanii vor aprecia aceasta ultima editie din serie Art of Murder: Cards of Destiny pentru ca are o poveste noua captivanta si un gameplay provocator”.

Art of Murder: Cards of Destiny este o lupta inteligenta in care jucatorii vor intra in pielea agentei FBI Nicole Bonnet, care aduna dovezi necesare pentru a inainta in investigatia sa. Jucatorii vor calatorii in Statele Unite pentru a gasi indicii si a sta de vorba cu martorii in incercarea de a reusi sa intre in mintea criminalului in serie, inainte ca acesta sa ucida din nou. Poate Nicole sa rezolve cazul inainte ca ucigasul sa isi indrepte atentie catre ea?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s