RunScape – cel mai jucat MMORPG gratuit

Posted: 9 Februarie 2010 by marius25 in MMORPG
Etichete:, ,

RunScape este un joc MMORPG fantastic, gratuit, creeat de Jagax, care se joaca direct din browser. Ultima versiune a RunScape a fost lansata in 2008, iar in prezent jocul avand 10 milioane de conturi creeate. In fiecare moment al zilei se afla online ~50 de mii de jucatori online.

Cu peste 170 de servere in intreaga lume, RunScape suporta pana la 300 de mii de jucatori online in acelasi timp, din aceasta privinta fiind printre cele mai bine sustinute MMORPG-uri gratuite.

Jocul este recunoscut in intreaga lume ca fiind foarte addictive, mai ales din pricina faptului ca nu e nevoie sa bagi bani reali in caracterul tau pentru a ajunge mare si tare, iar pentru un joc scris in Java grafica si atmosfera sunt destul de decente.

Eu nu sunt cel mai mare fan al MMOPRG-urilor, dar am incercat si eu RunScape si pot sa confirm faptul ca jocul creeaza dependenta chiar de la inceputul lui. Deasemenea am observat ca nici nu este prea usor, in comparatie cu World of Warcraft sau EverQuest.

Ca recomandarea sa fie completa, am sa va spun despre ce e vorba in RunScape. In principiu, ca orice MMORPG fantastic trebuie sa explorati o lumea plina cu orase, castele, monstrii, etc folosind vraji, cautand comori, artefacte si alte minuntatii. Cam ceva in genul la World of Warcraft… dar gratuit.

Cerinte de sistem RunScape

Pentru detalii maxime:
java
 instalat
256 MB RAM
1.5 GHz CPU
Nvidia GeForce3 sau placa video echivalenta.

De aici puteti sa va jucati gratuit-http://www.runescape.com/

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s