METRO 2033 – detalii noi despre gameplay si scenariu

Posted: 5 Februarie 2010 by marius25 in Actiune, Noutati, Shooter
Etichete:, ,

Tendintele pe piata mondiala de jocuri sunt cel putin interesante. S-au realizat destule jocuri bazate pe filme de succes, iar mai nou se realizeaza si filme pe baza unor jocuri apreciate. Insa mai rar vedem un joc bazat pe o carte.


METRO 2033 este dezvoltat de 4A Games si va fi gata de lansare in martie anul acesta.
Jocul se bazeaza pe o carte foarte bine vanduta a autorului rus Dmitry Glukhovsky si prefigureaza o lume distrusa de un cataclism nuclear.
Artyom este numele personajului nostru care traieste impreuna cu mii de alti cetateni rusi in tunelele metroului din Moscova.
In acest decor postapocaliptic va trebui sa exploram, dar mai ales sa impuscam tot felul de creaturi mutante si banditi care populeaza zona.
Grafica jocului va fi de exceptie (screenshot-urile vorbesc de la sine) dar sa speram ca nici realizarea tehnica de ansamblu nu va dezamagi.
Desi va exista multa actiune (vorbim totusi de un FPS), inima gameplay-ului o va reprezenta atmosfera ce se regaseste in paginile cartii. Statiile de metrou vor fi pline de oameni lipsiti de sperante care nici macar nu-si mai amintesc bine cum arata lumea inainte de apocalipsa. Toti incearca sa traiasca cum stiu ei mai bine in contextul respectiv, conflictele ideologice si politice dintre ei fiind totusi de neevitat.
Cele mai importante elemente pentru supravietuire vor fi armele folosite si proviziile colectate pe parcursul avansului in singleplayer. Cele mai puternice arme vor fi cele produse in fabrici mecanizate inainte de cataclism, fiind disponibile pe parcurs si diverse improvizatii ale localnicilor.
METRO 2033 este un titlu pe care chiar il astept cu nerabdare, deoarece vorbim de unul din jocurile foarte asteptate de presa de specialitate si pentru ca nimeni nu descrie un decor sumbru si amenintator mai bine decat un rusii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s