Kane & Lynch 2: Dog Days

Posted: 30 Ianuarie 2010 by marius25 in Actiune, Noutati, Shooter
Etichete:, , , ,

Cei doi criminali planuiesc o revenire

Kane & Lynch 2: Dog Days va fi lansat anul acesta cu scopul de a materializa potentialul primului titlu. Sa vedem pe ce se vor baza producatorii de data asta.
IO Interactive se vor ocupa si de acest al doilea titlu, insa vor schimba perspectivele. Astfel, jocul se va concentra mai mult pe personalitatea lui Lynch (criminalul schizofrenic din prima parte) si va introduce un nou decor. Cei doi se despartisera la finalul primului joc cand Kane a ales sa ramana cu fiica sa. Reuniunea lor este iminenta, asa ca Dog Days incepe cu un telefon de la Lynch care sugereaza posibilitatea unei foarte importante “lovituri” in Shanghai.
Grafica va fi centrata pe realism, valorizand tensiunea si violenta din context. Gameplay-ul va fi revizuit (sa speram ca va fi mai alert) iar AI-ul va fi programat sa fie cat mai imprevizibil.
Cei doi anti-eroi vor avea de infruntat politia Shanghai-ului timp de doua zile dupa ce planurile lor esueaza, timp in care vom fi facuti de producatori sa ne simtim cat mai in pielea acestora. Decorul se potriveste perfect, Shanghai fiind un oras cu 20 de milioane de locuitori care este vestit pentru lumea sa interlopa.
Va exista binenteles, pe langa campania singleplayer, un mod CO-OP si partea de multiplayer (intitulata Fragile Alliance) care a existat si in primul titlu.
Jocul va fi publicat de Eidos Interactive insa data de lansare nu a fost inca specificata.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s